070 718 718
info@maksi-servis.si
podjetje za adptacije

MNENJA STRANK

Maksi adaptacije so bili prava izbira za našo sodobno kopalnico. Adaptacija kopalnice je potekala brez stresa, saj so poskrbeli za vse od A do Ž. Dobili smo novo in moderno opremljeno kopalnico. Pohvalila bi profesionalen pristop in ekipo vredno zaupanja.
Sanja K

Maksi je s svojo ekipo do € točno ocenil vrednost in čas del. Vse je potekalo brez zapletov. Z ženo naju je peljal v trgovino in nama svetoval pri izbiri opreme in materijalov za naše novo stanovanje. Zahvaljujem se podjetju Maksi in njegovi ekipi. Priporočam naprej.
bine

Za nas ste opravili prenovo stanovanja po meri. Z vašim delom smo bili zelo zadovoljni. Predvsem smo zadovoljni z vašim korektnim in prijaznim odnosom do nas kot stranke, pa tudi vaša storitev je bila cenovno ugodna, zato vas priporočam tudi drugim. Lep pozdrav
Mira

Ko smo se odločali za adaptacijo kopalnice in stanovanja sem poklicala kar veliko podjetij. Nekateri že po telefonu niso bili prijazni. Problem jim je bilo pridet že na ogled stanovanja in predstaviti potek dela, saj nisem vedela kakšen vrstni red mojstrov je potreben za obnovo. Vi ste bili 5, ki sem jih poklicala in že po telefonu ste se mi zdeli zelo prijazni. Ob prvem obisku sem se pa še dodatno prepričala in ugotovila da ste pravi izvajalec za naše stanovanje in kopalnico. Razložili ste potek dela in vrstni red storitev, šli z mano v trgovino in svetovali pri nabavi materijala, na kar sem se v trgovini dobila še dodatni popust, saj ste njihova zvesta stranka. Glede dostave materijala, praznenjem stanovanja nisem imela nobenih skrbi za vse je poskrbela ekipa Maksi. Priporočam vsem, ki želite adaptacijo brez stresa. Lep dan
Vesna

Z Maksi servisom smo bili zelo zadovoljni. Prenavljali so nam kopalnico, bili zelo hitri in prijazni, zato bi jih priporočala vsem, ki potrebujejo prenovo kopalnice ali stanovanja.
Andreja

Poleg zgoraj omenjenih, nam zaupa že več kot 1.500 zadovoljnih strank. Pridružite se jim!

Kontakt

Maksi servis d.o.o.
Studenec 20
1295 Ivančna Gorica

PE Brilejeva 12
1000 Ljubljana

GSM: 070 718 718

cenik adaptacij
070 718 718
info@maksi-servis.si
hitri servis kopalnic
menjava pip, bojlerjev
nova energija prostora
SVETOVANJE PRI OPREMI
PVC OKNA IN VRATA