070 718 718
info@maksi-servis.si
svetovanje pri prenovi

SVETOVANJE PRI OPREMI

Pri prenovi bivalnega okolja je zelo pomembno, da se posvetujete s strokovnjaki, ki imajo bogate izkušnje, saj boste tako resnično našli ugodne rešitve, ki bodo popolnoma usklajene z vašimi željami in potrebami.

V podjetju Maksi smo vedno pripravljeni prisluhniti vašim željam in vam z veseljem zagotovimo strokovno svetovanje, ki temelji na znanju in izkušnjah. Z veseljem vam bomo tudi pokazali različne predloge ter vas realno seznanili z vsemi prednostmi in slabostmi posameznih rešitev.

Vaše zadovoljstvo je naša največja nagrada in ponosni smo, da se stranke k nam z veseljem vračajo in nas priporočajo tudi drugim.

Ekipa Maksi vam bo pomagala in svetovala pri izbiri primernih oken in vrat, poleg tega pa bomo izvedli kvalitetno montažo in tako vašemu objektu zagotovili optimalno zaščito pred zunanjimi vplivi.

Nova energija prostora

Pomembno je, da se v vašem bivalnem okolju počutite dobro, poleg tega pa se ljudje tudi zelo razveselimo sprememb, ki popestrijo naše bivanje in poživijo prostor. Najboljše pri tem je, da lahko vaš prostor popolnoma preobrazite in povečate bivalno udobje že z nekaj premišljenimi potezami, ki so tudi cenovno dostopne in omogočajo hitro izvedbo.

V sklopu naših storitev vam bomo v začetni fazi z veseljem svetovali glede primernih rešitev ter vam na podlagi znanja in izkušenj predlagali tudi novosti, ki vas bodo navdušile, v nadaljevanju pa lahko ekipa Maksi poskrbi za kvalitetno izvedbo vseh želenih storitev.

Naš cilj je zagotavljati najvišjo kvaliteto, poleg tega pa stranke navdušimo z rešitvami, ki ob nizkem finančnem vložku zagotavljajo maksimalne rezultate in bodo popolnoma spremenile ter izboljšale vaše bivalno udobje.

cenik adaptacij
070 718 718
info@maksi-servis.si
hitri servis kopalnic
menjava pip, bojlerjev
nova energija prostora
SVETOVANJE PRI OPREMI
PVC OKNA IN VRATA